Λίγα λόγια από εμένα…

Στο studio yoga κάθε μαθητής προσεγγίζεται με ευλάβεια. Με κατέυθυνση να επικοινωνήσω την ουσία της yoga μέσα απο ενα υποστηρικτικό περιβάλλον, ενθαρρύνω κάθε ασκούμενο σε μια σταθερή και τακτική εξάσκηση απολαμβάνοντας έτσι το εύ ζήν.
Τα μαθήματα είναι για όλα τα επίπεδα των ασκούμενων χωρίς να αποκλείεται κανείς.

Ειρήνη

signature irini-200x50
Η Ειρήνη Αναγνωστάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Αργότερα σπουδάζει στο τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθηνών και εργάζεται για σειρά ετών σαν γραφίστρια και καθηγήτρια στον τομέα αυτό.
Η πρώτη επαφή με τη yoga έρχεται ανάμεσα στο χορό και σε προπονήσεις σε τρέξιμο μεσαίων αποστάσεων, ένα γεγονός το οποίο τελικά ανοίγει τις πύλες πρός μια γνώση, αυτή της βιωματικής εξέλιξης του νού, σώματος και πνεύματος.
Έτσι το 2013 συμμετέχει στην εκπαίδευση δασκάλων 200 ωρών, στη Hatha Yoga με στοιχεία ευθυγράμμισης της Anusara, του Athens Yoga Center, με βασική δασκάλα τη Maja Zilih.
Το 2016 ανακαλύπτει την Asthanga Vinyasa Yoga και μαθητεύει δίπλα στην Ελευθερία Λαγουδάκη μέχρι το 2020. Τα τελευτάια χρόνια η προσωπική πρακτική στη yoga αποτελεί καθημερινότητα της με βασικό καθοδηγητή τον Ty Landrum. Παράλληλα από το 2013 όπου γνωρίζει τον Michael Stone, ακολουθεί τις Βουδιστικές Διδασκαλίες και τις τεχνικές του Mindfulness Meditation.
Η διδασκαλία της βασίζεται στις πρακτικές της Ashtanga Vinyasa Yoga έχοντας ενσωματώσει τόσο το παραδοσιακό τρόπο αλλά και πιο πειραματικές μεθόδους. Μοιράζεται με τους μαθητές της τις γνώσεις που αποκτά συνεχώς στη yoga, χωρίς δογματισμούς αλλά εμβαθύνοντας στην ουσία της .