Λίγα λόγια από εμένα…

Στο studio yoga κάθε μαθητής προσεγγίζεται με ευλάβεια. Με κατέυθυνση να επικοινωνήσω την ουσία της yoga μέσα απο ενα υποστηρικτικό περιβάλλον, ενθαρρύνω κάθε ασκούμενο σε μια σταθερή και τακτική εξάσκηση απολαμβάνοντας έτσι το εύ ζήν.
Τα μαθήματα είναι για όλα τα επίπεδα των ασκούμενων χωρίς να αποκλείεται κανείς.

Ειρήνη

signature irini-200x50
Ήρθα σε πρώτη επαφή με τη yoga ανάμεσα στο χορό και σε προπονήσεις σε τρέξιμο μεσαίων αποστάσεων, ένα γεγονός το οποίο τελικά μου άνοιξε τις πύλες πρός μια γνώση, αυτή της βιωματικής εξέλιξης του νού, σώματος και πνεύματος.
Έτσι το 2013 συμμετείχα στην εκπαίδευση δασκάλων 200 ωρών του Athens Yoga Center.  Με βασική δασκάλα τη Maja Zilih εκπαιδεύτηκα στη Hatha Yoga με στοιχεία ευθυγράμμισης της Anusara.
Από τότε η προσωπική πρακτική αποτελεί καθημερινότητά μου, ενώ παράλληλα μοιράζομαι τις γνώσεις που συνεχώς αποκτώ. Στην πορεία αυτή δάσκαλοι μου έχουν υπάρξει και συνεχίζουν οι: Michael Stone, Ty Landrum, Ελευθερία Λαγουδάκη. Τα τελευταία χρόνια ακολουθώ στην προσωπική μου πρακτική εξάσκηση τη μέθοδο της Ashtanga Vinyasa Yoga.
Παράλληλα η γραφιστική αποτελεί μια ενασχόληση μου καθώς έχω υπάρξει στο χώρο ώς επαγγελματίας και καθηγήτρια αρκετά χρόνια.
‘ Η yoga είναι τέχνη, επιστήμη, πειθαρχία, μονοπάτι προς την αυτογνωσία, το μέσο με το οποίο ο καθένας μπορεί να αλλάξει τον εαυτό του.
Ο τρόπος με τον οποίο το μυαλό και το σώμα εναρμονίζονται μέσα σε μία θέση…σημαίνει σωστή ευθυγράμμιση’