Λίγα λόγια από εμας…

Στο studio yoga μας τιμούμε κάθε μαθητή με ευλάβεια. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να επικοινωνήσουμε την ουσία της yoga μέσα απο ενα υποστηρικτικό περιβάλλον, επιδιώκοντας το εύ ζήν.
Εδώ διδάσκονται διαφορετικά στύλ yoga για όλα τα επίπεδα των ασκούμενων χωρίς να αποκλείεται κανείς.
Στόχος μας σαν δάσκαλοι είναι να σας ενθαρρύνουμε να υιοθετήσετε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής και να απελευθερώσετε την καρδιά και το νού ανακαλύπτοντας έτσι τις άπειρες δυνατότητές σας, μέσα απο την πρακτική της yoga.

Γιάννης & Ειρήνη

signature giannis-200x50
Anusara-Inspired™ yoga teacher
Ο Γιάννης είναι ένας ενθουσιώδης και μεταδοτικός δάσκαλος γιόγκα με διδακτική και προσωπική εμπειρία ετών.
Διδάσκει κυρίως Anusara, Hatha και Restorative yoga. Τα μαθήματα του περιλαμβάνουν στοιχεία από ένα μεγάλο φάσμα πρακτικών της γιόγκα πέρα της άσανα όπως : διαλογισμό, pranayama(τεχνικές αναπνοών), mantra, τεχνικές Nada Yoga(γιόγκα του ήχου), κ.ά. Έχει εργαστεί για περισσότερο από μια δεκαετία σε κάποια από τα πιο γνωστά yoga studio της Αθήνας (Nysy, Athens yoga, Prana yoga), έχει συμμετάσχει σε διάφορα φεστιβάλ, παραδίδει σχεδόν κάθε χρόνο κάποια δικά του εργαστήρια γιόγκα και μαζί με την σύντροφο του Ειρήνη διοργανώνουν σεμινάρια και γιογκικές εκδρομές ανά την Ελλάδα.
Η πρώτη του γνωριμία με την γιόγκα ήταν σαν φοιτητής το 2002. Το 2007 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα των Νysystudios με δασκάλα την Βιβή Λέτσου. Το 2007 θα γνωρίσει την AnusaraYoga, η οποία τον ενέπνευσε να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στην φιλοσοφία της γιόγκα και στην προσωπική του πρακτική. Θεωρώντας τον εαυτό του πάντοτε μαθητή έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων και συνεχίζει διαρκώς να διευρύνει τις γνώσεις του. Έχει διδαχτεί από τους : CarlosPomeda & Douglas Brooks (Tαντρική φιλοσοφία της γιόγκα), B.J. Galvan, Todd Tessen, Desiree Rumbaugh, Jaye Martin, Sianna Sherman, John Friend, Noah Maze, Sue Elkind (σεμινάρια και εκπαιδεύσεις δασκάλων της Anusara), MartinKirk & ToddNorian(ανατομία και θεραπευτική γιόγκα), Swami Nirvikalpa (Satyananda γιόγκα), Μιχάλης Mahatman Ευαγγελίδης (εκπαίδευση 120h restorative yoga), Ελένη Κόρακα(nada yoga)κ.ά.
Από τον Γενάρη του 2016 κατέχει την πιστοποίηση δασκάλων της Anusara σαν Anusara-Inspired™ yoga teacher. Μεταξύ άλλων έχει ολοκληρώσει δύο εκπαιδεύσεις στο Ηχομασάζ με τον Νίκο Αβραμίδη(Peter Hess Academy Ελλάδα) όπως και ένα εκπαιδευτικό 56ωρών στο Thai yoga massage με τον Ανδρέα Καρούσο.

signature irini-200x50
Η Ειρήνη ήρθε σε πρώτη επαφή με τη yoga ανάμεσα στο χορό και σε προπονήσεις σε τρέξιμο μεσαίων αποστάσεων, ένα γεγονός το οποίο τελικά της άνοιξε τις πύλες πρός μια γνώση, αυτή της βιωματικής εξέλιξης του νού, σώματος και πνεύματος.
Έτσι το 2013 συμμετείχε στην εκπαίδευση δασκάλων 200 ωρών του Athens Yoga Center.  Με βασική δασκάλα τη Maja Zilih εκπαιδεύτηκε στη Hatha Yoga με στοιχεία ευθυγράμμισης της Anusara.
Από τότε η προσωπική πρακτική αποτελεί καθημερινότητά της, ενώ παράλληλα μοιράζεται τις γνώσεις που συνεχώς αποκτά. Στην πορεία αυτή έχει παρακολουθήσει workshops με τους Michael Stone, Ty Landrum, Benita Galvan, Todd Tessen και Shianna Sherman. Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί στην προσωπική της πρακτική εξάσκηση τη μέθοδο της Ashtanga Vinyasa Yoga υπό την καθοδήγηση της Ελευθερίας Λαγουδάκη.
Παράλληλα η γραφιστική αποτελεί μια ενασχόληση της καθώς έχει υπάρξει στο χώρο ώς επαγγελματίας και καθηγήτρια αρκετά χρόνια.
‘ Η yoga είναι τέχνη, επιστήμη, πειθαρχία, μονοπάτι προς την αυτογνωσία, το μέσο με το οποίο ο καθένας μπορεί να αλλάξει τον εαυτό του.
Ο τρόπος με τον οποίο το μυαλό και το σώμα εναρμονίζονται μέσα σε μία θέση…σημαίνει σωστή ευθυγράμμιση’